Betaalbaar golfen bij jou in de buurt

Betaalbaar golfen bij jou in de buurt

Het is een lange week geweest en u bent klaar om het kantoor te verlaten. Misschien heeft u dit jaar geen tijd om op vakantie te gaan, maar wat dacht u van een partijtje golf? Met zoveel betaalbare golfbanen in de buurt, moet het niet al te moeilijk zijn om er een te vinden die aan je voorkeuren voldoet. In deze blog post zullen we praten over het vinden van goedkope golfclubs, hoeveel kost het, en waar kan ik spelen voor goedkoop!

Het is waar dat golf in Nederland een dure sport is. Om te beginnen moet je aandelen en/of een lidmaatschap bij een club kopen voordat je je eerste slag op de baan kunt slaan – maar er zijn genoeg betaalbare manieren om dit te omzeilen!

Je golfvaardigheidsbewijs halen

Nederlanders zijn bekend om hun flipperkampioenschappen, maar ze zijn ook erg trots op golf. Hoewel het hier niet zo populair is bij de massa als andere sporten zoals voetbal of basketbal elders. Heeft het spelen van een spel op fairways omringd door groene hellingen toch zijn eigen uitdagingen die je moet overwinnen als je enige kans op succes wilt hebben (en wie wil dat niet?). Om zo’n vaardige speler te worden die het opneemt tegen anderen uit heel Europa. Wat elk jaar plaatsvindt tijdens “The Open” seizoen dat op 31 juli begint – is er geen betere manier dan het behalen van uw kwalificatiecertificaat door het afleggen van een examen dat uitsluitend binnen de NGF wordt afgenomen!

Een GVB is een identificatiekaart die golfers toelaat te spelen in aangewezen clubs. Wanneer dit examen met goed gevolg is afgelegd, wordt een vergunning van de NGF afgegeven met uw naam erop en als u nog niet vermeld staat als lid van een club, dan stellen zij zogenaamde “witte GVB’s” beschikbaar

Er zijn ook golfclubs zonder eigen baan

De vraag naar witte GVB is toegenomen, en het is nu mogelijk om met een groter aantal mensen toernooien te spelen omdat er veel “golfclubs zonder baan” zijn opgericht. Deze filialen bieden alle mogelijkheden die je bij elke andere club zou vinden, maar missen één belangrijk ding – hun eigen terrein waar we kunnen afslaan op enkele prachtige fairways!

Bij deze clubs kun je:

Het GVB is een geweldige manier om Nederland en de Nederlandse cultuur te kunnen ervaren. De ANWB organiseert cursussen waar je in zo kort mogelijke tijd je certificaat kunt halen, met veel mogelijkheden voor competitie in heel Europa! Doe mee door het op te nemen tegen anderen in eigen land of aan de andere kant van de oceaan tijdens de door hen georganiseerde evenementen – er is iets bij, ongeacht het niveau waarop je speelt

zelfs al duurt het maar één dag per maand!

Pay en Play

De eerste baan in Nederland die pay-and-play golf aanbiedt is Golfbaan Delfland, gelegen tussen Delft en Schipluiden. U kunt een starttijd reserveren voor slechts €5 per uur of minder, zonder lunchpauze!

Categories: Blog