Zalen

Hieronder vind je een overzicht van en de bijbehorende informatie over de zalen bij de Voortse Vallei. Bijna alle zalen zijn rolstoel toegankelijk, alleen De Hoogtij en De Ontmoeting niet aangezien deze op de eerste verdieping gelegen zijn. Interesse in een van de zalen? Neem dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden en om de beschikbaarheid te controleren. Om een indicatie te kunnen geven wat betreft de mogelijkheden en kosten ontvangen we bij de aanvraag graag een overzicht van de datum, het aantal personen en eventuele wensen wat betreft een ontvangst met koffie/thee en gebak, lunch, diner etc.

Hoofd Entree

De Hoofd Entree heeft een schakeling met de ontmoeting en heeft daardoor een oppervlakte van circa 100 vierkante meter. 

 

De ruimte beschikt over een garderobe, bar en een gezellige open haard. 


De Ontmoeting

De Ontmoeting is uitermate geschikt als 'meeting point' voor bijvoorbeeld netwerkevenementen en kennismakingen. Dankzij de moderne inrichting en goede lichtinval is deze ruimte ook zeer populair bij onze gasten. 

 

De ruimte is circa 100 vierkante meter. Het is geschikt voor 50 personen diner en beschikt over een sfeervolle open haard, bar en eigen terras.


Open Kamer

De Open Kamer (21 vierkante meter) is een uitstekende ruimte om met een klein gezelschap te vertoeven. De ruimte heeft een draadloze internetverbinding, diverse audiovisuele apparatuur en een ronde tafel. Een goed alternatief om aan de hectiek op de werkvloer te ontsnappen en in alle rust te kunnen vergaderen.


De Inspiratie

De Inspiratie is een ruime zaal van 90 vierkante meter met een tal van mogelijkheden. De ruimte is veelzijdig qua opstelling en inrichting en zodoende altijd om te toveren tot een geschikte ruimte voor een congres, vergadering, groepsdiner of een ander evenement. De zaal beschikt over een eigen terras.

 

De zaal kan gebruikt worden voor theater (60 pers.), carré (30 pers.), feest (60 pers.) en diner (50 pers.).


De Motivatie

De Motivatie is net als De Inspiratie een ruime zaal van 90 vierkante meter. Een veelzijdige ruimte dus die ook gebruikt kan worden voor een productpresen-tatie of een fotosessie. De zaal beschikt over een eigen terras

 

Net als De Inspiratie kan de zaal ook voor de volgende doeleinden gebruikt worden: theater (60 pers.), carré (30 pers.), feest (60 pers.) en diner (50 pers.).


De Innovatie

Naast de Inspiratie en De Motivatie maakt ook De Innovatie deel uit van het drietal identieke zalen. Ook deze zaal biedt met haar 90 vierkante meter daarom een tal van mogelijkheden. Zo kan deze, of een van de andere identieke zalen, ook dienen als een subzaal waarin een deel van het programma kan plaatsvinden. De zaal beschikt over een eigen terras.

 

Net als De Inpiratie en De Motivatie kan deze zaal dienen als: theater (60 pers.), carré (30 pers.), feest (60 pers.) en diner (50 pers.).


Het Vermaak

Het Vermaak is een prachtige ruimte van 270 vierkante meter. Dit maakt de ruimte geschikt voor evenementen zoals een beurs, seminar, productpresentatie en feest. De zaal biedt uitgebreide mogelijkheden aan licht, geluid, beeld, aankleding en inrichting. Dit is mede dankzij de grote toegangsdeuren.

 

De zaal kan in meerdere opstellingen gebruikt worden, het aantal personen is afhankelijk van de opstelling. Een aantal mogelijke opstellingen zijn: theater (250 pers.), feest (300 pers.) en diner (190 pers.).

 

De zaal beschikt over een eigen vaste bar en kan eventueel uitgebreid worden door de schakeling met De Royale Zaal.


De Royale Zaal

De Royale Zaal is met 560 vierkante meter de grootste zaal van de Voortse Vallei. Het is bij uitstek een ruimte waar veel mogelijk is, denk hierbij aan autoshows en grote feesten. Door de schakeling met Het Vermaak is het zelfs mogelijk om nog meer ruimte te creëren. De zaal beschikt over een eigen vaste bar en een vast podium die uitermate geschikt is voor optredens van artiesten.

 

De zaal kan in verschillende opstellingen gezet worden, een aantal mogelijkheden zijn: theater (695 pers.), feest (800 pers.) en diner (400 pers.).


De Hoogtij

De Hoogtij is een comfortabele en modern ingerichte zaal van 55 vierkante meter. Door de hoge tafels is het mogelijk om 'standup meetings' te organiseren. De grote glaspartijen en het vele natuurlijke licht zorgen voor een prettige atmosfeer. De ruimte is uitermate geschikt voor zakelijke evenementen tot 30 personen.

 

(Gelegen op de eerste verdieping)


De Ontdekking

De Ontdekking is een gemoedelijke ruimte van 35 vierkante meter. De ruimte biedt veel mogelijkheden wat betreft de opstelling. Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden voor de audiovisuele middelen die in de ruimte aanwezig zijn.


Golf & Country Club Edda Huzid | Hunnenweg 16 | Voorthuizen 

Tel: (0342) 473 832 | E-mail: info@eddahuzid.nl