Tarieven 2018

De nieuwe tarieven voor 2018 zijn bekend. Voor het nieuwe jaar zijn er een aantal wijzigingen waarvan we je graag op de hoogte brengen. Het greenfee tarief en het tarief voor het All U can Golf abonnement veranderen. Daarnaast introduceren we ook weer de rondenkaart. Hieronder zetten we alles voor je op een rij. 

 

Greenfee 2018 

Het greenfee tarief is vanaf 1 januari voor 9 holes € 30,- en voor 18 holes € 42,50. Dit tarief geldt het hele jaar, dus ook in het weekend en op feestdagen.

 

Wintergreenfee 

We wijken alleen af van dit standaard tarief wanneer er wintergreens zijn en de baan in de winter non-qualifying is. Dan geldt de wintergreenfee van € 19,90 voor 9 holes en € 29,90 voor 18 holes.

 

Par 3 

Het Par 3 tarief in 2018 is € 12,50.


All U can Golf

Met het All U can Golf abonnement kan je onbeperkt golfen voor € 99,- per maand. Dit bedrag zal elke maand per automatische incasso worden afgeschreven.

 

Nieuwe leden

Voor nieuwe leden geldt wanneer je dit jaar (vóór 1 januari 2018) nog lid wordt, je in de maanden november en december gratis mag spelen bij Edda Huzid.

 

Voorwaarden

Het All U can Golf abonnement is persoonsgebonden. Het abonnement wordt voor één jaar aangegaan en het bedrag wordt iedere maand per automatische incasso afgeschreven van de rekening.

Jeugd

Jeugd t/m 17 jaar spelen voor 50 procent van het reguliere greenfee tarief.

 

De jeugd abonnementen blijven gelijk: 

 

- t/m 15 jaar € 172,- per jaar

- 16 t/m 20 jaar € 251,- per jaar

 

Het jeugdabonnement is geldig gedurende één jaar.

50 Rondenkaart

Speel je niet heel veel of ben je ieder jaar een aantal maanden in het buitenland? Dan is de 50 Rondenkaart wellicht interessant. Voor € 875,- koop je een tegoed van 50 x 9 holes tegen een aantrekkelijke prijs (normaal € 1.500,-). De gemiddelde prijs per 9 holes is € 17,50. Loop je 18 holes? Dan schrijven we twee keer 9 holes af van je tegoed.

 

Via jouw eigen account bij ikgagolfen.nl kan je precies bijhouden wat jouw actuele tegoed is. Jouw account zal namelijk gekoppeld worden aan de rondenkaart.

 

Nieuwe leden

Ben je een nieuw lid van Edda Huzid en schaf je voor 1 januari 2018 een rondenkaart aan? Dan krijg je bij aanschaf van een 50 Rondenkaart een ballentegoed van € 25,- cadeau.

 

Voorwaarden

De rondenkaart is persoonsgebonden en geldig gedurende één jaar. Ben je binnen het jaar door het tegoed van je rondenkaart heen? Dan kan je opnieuw een rondenkaart aanschaffen die ook weer gedurende één jaar geldig is. Je hoeft dus niet te wachten tot 1 januari 2019.

Het volledige bedrag van de rondenkaart wordt vooraf voldaan.

Indien het tegoed niet op is binnen het jaar komen de overgebleven ronden te vervallen, er is geen recht op restitutie.

25 Rondenkaart

Zijn 50 ronden teveel, maar wil je wel graag voordelig een aantal rondes aanschaffen? Dan sluit de 25 Rondenkaart misschien wel aan op jouw wensen. Het principe is hetzelfde als bij de 50 Rondenkaart. Voor € 475,- koop je een tegoed van 25 x 9 holes voor een voordelige prijs (normaal € 750,-). De gemiddelde prijs per 9 holes is bij de 25 Rondenkaart € 19,-. Loop je 18 holes? Dan schrijven we twee keer 9 holes af.

 

Ook voor deze rondenkaart geldt dat je via ikgagolfen.nl op de hoogte kan blijven van jouw actuele tegoed.

 

Nieuwe leden

Ben je een nieuw lid van Edda Huzid en schaf je voor 1 januari 2018 een rondenkaart aan? Dan krijg je bij aanschaf van een 25 Rondenkaart een ballentegoed van € 10,- cadeau.

 

Voorwaarden

De rondenkaart is persoonsgebonden en geldig gedurende één jaar. Ben je binnen het jaar door het tegoed van je rondenkaart heen? Dan kan je opnieuw een rondenkaart aanschaffen die ook weer gedurende één jaar geldig is. Je hoeft dus niet te wachten tot 1 januari 2019.

Het volledige bedrag van de rondenkaart wordt vooraf voldaan.

Indien het tegoed niet op is binnen het jaar komen de overgebleven ronden te vervallen, er is geen recht op restitutie.


Inschrijving


Inschrijven voor het All U can Golf abonnement, 50 Rondenkaart, 25 Rondenkaart of Jeugd abonnement? Download hieronder het bijbehorende inschrijfformulier en stuur deze volledig ingevuld en ondertekend retour naar sales@eddahuzid.nl.

Download
All U can Golf
Inschrijfformulier All U can Golf.pdf
Adobe Acrobat document 300.0 KB
Download
Rondenkaarten
Inschrijfformulier Rondenkaarten.pdf
Adobe Acrobat document 300.9 KB
Download
Jeugd abonnement
Inschrijfformulier Jeugd.pdf
Adobe Acrobat document 301.0 KB

Algemene voorwaarden

Download
Algemene voorwaarden Edda Huzid
Algemene Voorwaarden G&CC Edda Huzid BV.
Adobe Acrobat document 79.6 KB

Golf & Country Club Edda Huzid | Hunnenweg 16 | Voorthuizen 

Tel: (0342) 473 832 | E-mail: info@eddahuzid.nl