Aanmelden Vossenjacht

Op 31 maart aanstaande organiseren we samen met de Edda Huzid Golf Academy weer een gezellige en laagdrempelige wedstrijd. Het motto is dan ook: het gaat er niet om hoe goed je bent, maar dat we er samen een leuke en gezellige dag van maken!

 

Hoe ziet de dag eruit?

Aanmelden kan vanaf 11:30 uur. We ontvangen je dan met koffie/thee en wat lekkers. Bij het aanmelden ontvang je van ons een code voor de 20 ballen om in te slaan op de driving range. Inslaan kan tussen 11:30 uur en 12:15 uur. Om 12:15 uur is de speluitleg en om 12:30 uur start de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd komen we langs om je te voorzien van drinken en een tussendoortje. Na de wedstrijd ontvangen we je weer bij het clubhuis en krijg je van ons een muntje voor een consumptie en wij zorgen voor de bittergarnituur. Als iedereen terug is en de punten zijn geteld volgt de prijsuitreiking. Het einde van deze dag wordt geschat rond 18:00 uur.

 

Wat zijn de kosten?

Om mee te doen aan de wedstrijd betaal je als abonnementhouder of rondenkaarthouder € 19,- en als greenfeespeler betaal je € 39,-. Als jongere speler onder de 18 jaar betaal je €27,- 

 

Wat krijg je hiervoor?

- Deelname aan de wedstrijd

- Ontvangst met koffie, thee en een lekkernij

- 20 ballen om in te slaan op de driving range

- Baancatering

- Een drankje en bittergarnituur na de wedstrijd

- Kans op leuke prijzen verzorgd door de Edda Huzid Golfshop

 

Wil je mee doen? Meld je dan aan via het onderstaande formulier en dan zien we je op 31 maart!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Golf & Country Club Edda Huzid | Hunnenweg 16 | Voorthuizen 

Tel: (0342) 473 832 | E-mail: info@eddahuzid.nl