Business

Op zoek naar een Business abonnement zodat je niet alleen zelf maar ook met je relaties en/of collega's kan golfen? Bij Edda Huzid hebben we twee business pakketten, namelijk het Business Gold en Business All U can Golf pakket. Heb je na het lezen van de informatie interesse in een business pakket? Neem dan contact met ons op via info@eddahuzid.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0342 - 473 832. We plannen dan een afspraak in zodat we het pakket en de bijbehorende voorwaarden samen kunnen bespreken.

Business All U can Golf

Met het Business All U can Golf pakket kan onbeperkt gebruik gemaakt worden van de golfbaan. Oftewel, golf zo vaak je wilt en wanneer je wilt. Het Business All U can Golf pakket wordt aangegaan voor de duur van één jaar. De kosten bedragen 175,- euro per maand (excl. btw).

Inhoud pakket:  
- Het hele jaar onbeperkt golfen  - Gebruik van sponsorparkeerplaats
- 4 x gebruik van vergaderruimtes - 20 greenfees (9-holes)
- Naamsvermelding op de website - NGF registratie
- Naamsvermelding op sponsorbord - Gratis Fitscan bij Aimfit
- Digitaal netwerkplatform  

Geïnteresseerd in het Business All U can Golf pakket? Vul het contactformulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.

Business Gold

Met het Business Gold pakket kan maximaal 5 keer (9 holes) per maand gebruik gemaakt worden van de golfbaan. Oftewel, er kan maximaal 5 keer 9 holes worden gelopen. Het Business Gold pakket  wordt aangegaan voor de duur van één jaar. De kosten bedragen 145,- euro per maand (excl. btw).

Inhoud pakket:  
- 5 x 9 holes per maand - Gebruik van sponsorparkeerplaats
- 4 x gebruik van vergaderruimtes - 20 greenfees (9-holes)
- Naamsvermelding op de website - NGF registratie
- Naamsvermelding op sponsorbord - Gratis Fitscan bij Aimfit
- Digitaal netwerkplatform  

Geïnteresseerd in het Business Gold pakket? Vul het contactformulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.


Aanvullende greenfee pakketten

Bij beide pakketten zijn 20 greenfees (9 holes) inbegrepen. Heb je niet genoeg aan 20 greenfees? Dan is het mogelijk om te kiezen voor een van onze aanvullende greenfee pakketten. Het is mogelijk om een pakket van 5, 10 of 20 greenfees bij te kopen. Gedurende de gehele contractsduur kunnen er extra greenfees bijgekocht worden. De greenfees zijn geldig tot einde contractdatum, ongeacht wanneer deze extra zijn aangeschaft.

Pakket 5 greenfees

Pakket 10 greenfees

Pakket 20 greenfees

€ 120,-

€ 215,-

€ 429,-

Geen voordeel

€ 25,- voordeel

€ 51,- voordeel


De greenfees zijn niet geldig in combinatie met andere acties of evenementen en niet inwisselbaar tegen geld.

Golf & Country Club Edda Huzid | Hunnenweg 16 | Voorthuizen 

Tel: (0342) 473 832 | e-mail: info@eddahuzid.nl