Horeca arrangementen

Hieronder staan onze verschillende mogelijkheden wat betreft het eten (vanaf 12 personen, alleen op aanvraag en in combinatie met golf). Moeten we rekening houden met allergieën of dieetwensen? Dat is geen probleem wanneer dit van tevoren wordt doorgegeven aan de contactpersoon bij Edda Huzid. Jouw contactpersoon is degene die de aanvraag in behandeling heeft genomen. Wie dit is kan je altijd terug vinden op de offerte die je van ons ontvangt met betrekking tot het programma en de kosten van het evenement.

Ontvangst

Voordat je de baan op gaat eerst ontvangen worden in het clubhuis met koffie/thee en een lekkernij? Dat kan voor € 5,- per persoon.

Lunch

Het is mogelijk om een lunch te organiseren. Vanaf € 14,50 voorzien we jou en jouw gezelschap van diverse luxe broodjes (2 p.p.), diverse soorten beleg en een broodje kroket.

Buffet Basis

Het Basis buffet bestaat uit verschillende soorten vlees, bijgerechten, salades, stokbrood en sauzen. Het Basis Buffet kost € 24,50 per persoon.


Buffet Luxe

Het Luxe buffet bestaat uit verschillende soorten vlees en vis, bijgerechten, salades, stokbrood en sauzen. Het Luxe buffet kost € 29,50 per persoon.

Barbecue Basis

Het Barbecue Basis arrangement bestaat uit verschillende soorten vlees, diverse soorten salades, stokbrood, diverse sauzen en kruidenboter. Het Barbecue Basis arrangement kost € 23,50 per persoon.

Barbecue Luxe

Het Barbecue Luxe arrangement bestaat uit verschillende soorten vlees en vis, diverse soorten salades, stokbrood, diverse sauzen en kruidenboter. Het Barbecue Luxe arrangement kost € 28,50 per persoon.