Footgolf

Bij Edda Huzid kan je niet alleen golfen, maar ook footgolfen. Leuk om te doen met familie, vrienden, collega's of als team-uitje. We hebben ruimte voor kleine en grote groepen! Wat is footgolf? Dit is een combinatie tussen voetbal en golf waarbij je probeert om met zo min mogelijk schoten de voetbal in de hole schiet. Je kan zelfstandig of met een pro de baan op gaan. Hieronder hebben we de verschillende mogelijkheden en tarieven voor je op een rij gezet.

 

Voor het footgolfen gelden de volgende kledingvoorschriften: netjes gekleed (poloshirt gewenst) en voetbalschoenen en -shirts zijn niet toegestaan.

Zelfstandig Footgolfen

Wil je zelfstandig footgolfen? Dat kan! Je gaat dan zonder begeleiding de baan op. Bij het aanmelden ontvang je van ons een scorekaart inclusief de footgolfregels. De kosten voor zelfstandig footgolfen bedragen € 9,95 per persoon. 

 

Professional Footgolftraining

Wil je van een ervaren footgolfer de do's en don'ts leren? Maak dan een reservering voor een professionele footgolftraining. Je krijgt een training van twee uur gericht op techniek en spel. Ook krijg je een flesje water en een candybar. De kosten voor de footgolftraining bedragen € 19,95 per persoon.