Clinics

Ben je voor een familie-, vriendendag of bedrijfsuitje op zoek naar een leuke en uitdagende clinic? Wij verzorgen in samenwerking met de Edda Huzid Golfacademy verschillende clinics. Hieronder hebben we de mogelijkheden voor je op een rij gezet. We bieden drie verschillende clinics aan: Clinic Basis, Clinic Plus en Clinic Pro. Voor het boeken van een clinic dien je met een groep van minimaal 8 personen te zijn. Bij alle clinics regelen wij de golfballen en -clubs (dit is bij de prijs inbegrepen). Bij groepen van 16 personen of meer komt er kosteloos een tweede pro bij.

Clinic Basis

De Clinic Basis is een 1,5 uur durende clinic. Voorafgaand aan de clinic worden jullie in het clubhuis ontvangen met koffie/thee en gebak. Vervolgens gaan jullie samen met een pro van de Edda Huzid Golfacademy de baan op. De pro gaat samen met jullie aan de slag met het putten, chippen en de swing.

 

De Clinic Basis boek je voor € 25,- per persoon (minimaal 8 personen).

 

 

 

Clinic Plus

De Clinic Plus is een 2 uur durende clinic. Voorafgaand aan de clinic worden jullie in het clubhuis ontvangen met koffie/thee en gebak. Vervolgens gaan jullie samen met een pro van de Edda Huzid Golfacademy de baan op. De pro gaat samen met jullie aan de slag met het putten, chippen en de swing. Aangezien deze clinic langer duurt dan de Clinic Basis is er meer tijd om de verschillende onderdelen te oefenen.

 

De Clinic Basis boek je voor € 30,- per persoon (minimaal 8 personen).

 

Clinic Pro

De Clinic Pro is een 3 uur durende clinic. Voorafgaand aan deze clinic worden jullie in het clubhuis ontvangen met koffie/thee en gebak. Daarna gaan jullie samen met een pro van de Edda Huzid Golfacademy aan de slag. Samen gaan jullie aan de slag met het oefenen van het putten, chippen en de swing. Tijdens het laatste uur van de clinic gaan jullie de Par 3 baan op om dat wat jullie geleerd hebben ook gelijk in de praktijk te brengen.

 

De Clinic Pro boek je voor € 45,- per persoon (minimaal 8 personen).